Binnen de zichttermijn van 30 dagen mag je producten aan ons retourneren.Je kan ervoor kiezen om :

1. De bestelling terugbrengen in één van onze winkels.

2. De bestelling met bijvoorbeeld PostNL aan ons retourneren, voorzien van het retourformulier.

Als je een bestelling terugbrengt naar de Feela winkel zijn er geen kosten aan verbonden. De kosten voor het retourneren via een pakketdienst zijn afhankelijk van de grootte van het pakket en voor rekening van de klant. Het retouradres vind je ook op het retourformulier, en is als volgt Feela Ede BV, t.a.v. afdeling Retouren webshop, Grootestraat 38, 6711AM, Ede.

Retourneren in onze winkel is helemaal gratis. Als je jouw bestelling via bijvoorbeeld PostNL retourneert, is dat op eigen kosten.

Als je via de track&trace code ziet dat je retourzending is ontvangen in ons magazijn, kun je de retourbetaling binnen 7 werkdagen op je rekening verwachten. Dit is echter altijd uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd. We betalen terug via de door jou gekozen betaalmethode tijdens het bestellen.

Hieronder vind je de voorwaarden die we stellen aan retourzendingen. Belangrijk om hier rekening mee te houden als je de volledige retourbetaling wilt ontvangen. Het kan voorkomen dat we een gedeelte van het retourbedrag inhouden als de retourzending niet aan onderstaande voorwaarden voldoet.

• Voldoende gefrankeerd zijn;

• Binnen de zichttermijn van 30 dagen na levering moet het product geretourneerd zijn;*

•Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle

geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer
retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

• Het product moet compleet geretourneerd worden;

• Het product is niet gebruikt;

• Wij vragen je om bij de retourzending het ordernummer duidelijk zichtbaar te vermelden;

• Als je de volledige order retour stuurt, ontvang je het volledige aankoopbedrag exclusief eventuele verzendkosten retour.

*Indien je op dag 30 na levering van de aankoop afziet, heb je nog 14 dagen de tijd om daadwerkelijk te retourneren.

Meld jouw retour gemakkelijk aan in het formulier onderaan deze pagina. Pas als jouw retour is verwerkt ontvang je hier een retourbevestiging van.

Retourformulier